Search This Blog

There was an error in this gadget

25.6.09

Gerammnye..


Geramm tgk yuni ni..:p

Hari ni hari berlatih duduk ngan grandma..while mama went for interview at mid valley..nk practice-kan yuni dgn ebm by bottle without nenen..hehe

My 1st honkaku-tekina interview after 4 years..maji kincho!

I think it went well, cuma gaji yg i demand tu mcm diorg xnk kasi je..kalu xdpt,xpelah.. Bkn rezeki..

Bila dh berfamily ni..kena la tegas sket bab $$$. Yelah, dah kena tanggung anak lg.. Bknnye abg i xleh nk support..susah sketla sbb dia tgh start bisnes sendiri..so, sebagai isteri yg mithali *echeche* sy pon supportla in the meantime..'susah sama susah..senang sama senang' -orang kata.
Grandpa and grandma pon memahami keadaan abg, sbb depa pon dh rasa dulu..bertahun gak grandpa xbergaji..grandma yg tanggung semua.. Well, dah adat orang berbisnes.

So, mintak gak ngan JAC ape2 jenis keje pon xkisahla asal $$ nya semaksima yg boleh..hehe
Oleh itu, ima wa henji machi desu. Demi yuni dan ayah, mama ganbarimasu!

Sebelum tu, esok yuni nk balik kg kat perak..jumpe tok embun..cian tok embun xdpt jumpe yuni lg..(tok embun tu nenek btol yuni tau, ayah nye mother)

Okaylah..penat menaip kat hp ni..nnt esnk2 sambung lg..

Buhbye!

3 comments:

fiezaradzi said...

alo fiza..duduk mana skang?nyway, gud luck utk keje tu..(aku, ct fiza...)

uHuHu said...

Gambatte Mummy Fieza! Apesal lah Yuni tu comel sangat. If aku jumpa nanti siaplah aku gigit dia.Kehkehkeh!

kouchan143 said...

fiezaradzi,

Aku kat Subang Jaya lagi :) hehe thank you2! Ko kat mane ni?

uHuHu,

Bab comel je aku baru letak..belom cerita pasal berak melimpah2...nangis, mengamok *mama geleng kepala*