Search This Blog

There was an error in this gadget

15.4.10

Today's thoughts

Hari ni aku sgt down. *sigh*

Mungkin aku tak sesuwai buat kerja Go-Men nih... Pentingkan kekemasan, ketelitian... Ataupun, aku just tak minat? Aku pon xtaulah macam mana... Paperwork berlambak2 and semuanya nak teilti. Berkejar dengan dateline, berkejar dengan company. Aku pon tak tahulah...

Mungkin aku perlu redha dengan kerja sekarang. Asyik risau tentang masa depan pon xboleh, kan?

Sabtu lepas aku gi exam Go-men. Aku sekarang bekerja di Agensi... bukan badan. And xlama lagi nak korprat. Aku naaaakkk sangat Abg nye bisnes cepat2 maju. Supaya aku boleh la relax sket. Work At Home.. Macam 2010 Resolution.

Aku tolong Abg buat proposal untuk dapatkan bantuan. Cantik2 aku buat tau. dengan harapan Allah berkati proposal tuh dan Abg boleh expand business dia. Amin!

Kawan-kawan, doakanlah! Thanks!

2 comments:

jetsetter said...

Wish u good luck babe!

Farhana Abd Razak said...

Amin.. mane tau nnt kerja sendiri pon bertambah senang..