Search This Blog

There was an error in this gadget

23.8.10

Good News!

Pemaju perumahan itu hold kan aku nye rumah! hehehe


OMG! Terkejut sebab xsangka akan dapat rumah itu... I mean, dengan kejam nye orang RHB tuh cakap diorang xnak kasi loan dekat aku sebab status kerja aku ialah Contract? Hello.. Gaji aku sudah melayakkan rumah berharga RM250k tau... (dah kira siap dah) hah!

Kalau sebelum nih, jenguh aku dok ding dong dengan RHB, pagi tadi, bila Abg nak dapatkan Advance aku balik daripada Pemaju, diorang kata Pemaju dah lama HOLD kan rumah nih untuk aku. Eh, betul ke? Macam tak percaya?

Satu lagi macam gimon, "Eh, xde orang nak beli rumah tu ker?"

Heheh... tak perlah. Asalkan dapat lah rumah sendiri, kan? Harap2 lah kali ini dengan Slip Gaji aku yang Cun tuh, dapatlah rumah itu... hehehe..

4 comments:

azwynaziz said...

fiza...kat mane umah nie?? mcm cantek je...and hage die RM250k ke? mcm ok je hargenye itu...

fieza said...

hahaha.... Gambar adalah hiasan semata2. Rumahnya kat Klang :) Dan bukanlah RM250k... huhu

tUtyRAhiZa said...

hahaha..bank mmg macam tu..cuba kite pegang status gomen officer..cepat je lulus loan tu..nway, arap ko dapat beli umah kat setia alam tu..dekat sikit ngan aku..

fieza said...

Setia Alam jauh tuh.. Sorry, I'm not buying that far... hehe Imi ga nai..

Aku beli kat Klang. Kalau dapatlah.. Insyaallah.

Memang dirang nih prejudis terhadap sektor swasta. Padahal orang gomen xsemestinya boleh bayar, kan?