Search This Blog

There was an error in this gadget

25.7.08

Me & Hubby


Alhamdulillah, We are married!
Am right now updating blog at Taman Tasik Subang Jaya (kolam mancing ikan kat sebelahnye). Abg is seriously lecturing me about how dirty the kolam ikan is. *heheh*
I have never said anything about my hubby in this blog...Bukannyer ape...My hubby is a very shy person. Tengah tulis nih pon dia bising xkasi tulis pasal dia dlm blog. Then of course terangkanlah kat dia, that I am not as glamour as DSAI/Khair Toyo. Takde ler sampai satu dunia nak bace my blog. Setakat member2 jer and of course passers by. *smiles*
Oh ye....hampir terlupe...
I would like to thank everyone, yes each one of you out there who came to my wedding/my hubby's reception... Termasuklah anda semua yang mengirimkan sms/email/pm at YM/ even sent me flowers from Japan...*sweetnye!!*
Terima kasih juga kepada mereka yang berada disamping saya sepanjang hari, tolong amekkan gambar, tolong pegangkan bunge/baju/payung/hp etc... dan juga kpd member2 yang menyerikan majlis saya...you made the pictures even more beautiful *lol*
Wedding pics are still on the way...My photographer tgh bertungkus lumus tuh...hehehe *kan rina?*
Am going to meet didie after this, dia baru arrive in kl mlm nih...
Okaylah...nak enjoy the tit bits of holidays nih...
Honeymoon? merata2...nantilah update lain kali cerita *sweat drops*
Buhbye! Signing off...Till next time!

3 comments:

jejoey said...

1 hungry comment comming up ~~~~ hehehe~~~ CONGRATEZ!!!! (^^)

maru said...

fieza dear...congrats!!~(^^)/
sorry weh tak dpt gi wedding ko:(:(..aku kene gi ganu hari tu..huhu..but then,aku dah tgk gamba sket2 from kawan2 kitenye frenster...kirei da yo,ko:)ikitakatta na~ btw,slamat pengantin baru n aku doakan ko berbahagia hingga ke syurga..insyaAllah~ (^^)..ko still kat umah ko kan weh?cd ko ade beberape lagi ngan aku nih..huhu...*gomen*

AyinEmran said...

alaa sweetnya. smuge bahagia dan sejahatera dan happy sampai syurga! sorry again couldnt witness ur big day, dear!