Search This Blog

There was an error in this gadget

23.8.08

Najib pulak? *desperados & politics*





*Koleksi bento pukul 5 pagi*

Rasa macam baru aje semalam baca kat S*na* pasal Bijan kene "Boo" dekat PP. Hari nih dah bersumpah pulak? OMG! Mengapa politik akhir2 zaman seperti drama Indonesia kat tv? *Which I am also currently watching...hehehe* For me yang tak begitu memahami politics, drama bersiri bertajuk "2 Weeks in PP" terlampau easily predicted! *sigh* Siapakah producer drama bersiri ini? I nak claim cerita you macam budak2 sekolah yang masih berhingus. *huh!*

Okay, enough with the current issues. Now the bits of my "outdated" life issues. dah nak dekat 2 minggu xupdate...A few things sudah pon berlaku. For example;

1. I cooked my 1st masakan Melayu (asam pedas) without the help of En. Brahim or any commercial pastes sold. Of course, have to thank Tuty for the recipe and teman beli barang...keskes...

2. Balik kampung mandi kat Teluk Batik...hehehe on the evening of the Finals of Badminton match, Beijing Olympics...Lepas tuh singgah McD kat Manjong and joined the crowd watching the match.

3. Will re-start going to the gym, since Abg nak main badminton ngan Pana members starting this week... Nak kekalkan perut slim datte! hehehe...

Tapi kan, is it just me? or adakah semua orang yang berkahwin akan at least gain sedikit berat badan, although you consume the same amount and type of food before marriage? *sigh*

But I found out one fact lepas kahwin...There is also something to look forward to after work. *hehe* I dunno, but I could divide my brain now to work and housework more seriously...So, boleh dikatakan kurang la sikit stress di tempat kerja...(of course, couldn't have done it without Tuty-chan...XP)

I need to stop now. Abg OT malam nih...Need to start cooking his bentou right now...Kalau tak, xsempat...hehehe...Bye peeps! Have a nice day!


1 comment:

Marliza Radzi. said...

sedapnya nampak ayam.
comelnya packaging bekal :D