Search This Blog

There was an error in this gadget

19.2.10

Updates hari ini...

Gerammm... This one is cute... Check out below...

Tengoklah sape mengandungkan dia 10 bulan 3 hari... hehehe

OMG! Akuk dah hampir jadi mcm Oyabaka, deshou? Tapi, at least aku xnyusahkan orang. I think. Giller betullah on-ine shops yang membiak bagaikan sendawan selepas hujan nih... Rambang mata! Bile cuti duduk rumah macam hari nih... Abes duit la nampaknye... hehe

Kenapa cuti? Yuni demam lagi la... Kali ni beserta selsema dan batuk berkahak.. *sigh*
Well, boleh aje kalau nak gi kerja, tapi kesian la kat my mom yang jaga dia. Anyway, lebih aman hati ini kalau aku yang jaga... hhehe (takdelah asyik nak ingat kat Yuni aje masa kerja)

Kat mane aku beli nih? Well, dekat

Actually masa tullis ni belum bayar lagi... Excited sangat masa dapat reply dari Kedai nih sebab ada stock... heheh.. Bolehla Yuni bergaya lepas nih... hehe


In another occasion, Mak Ngah Emi sampai Malaysia tomorrow morning! Balik seminggu jer... Yelah, doctor.... Busy orangnye... Tak sabar nak tengok Story Books yang Mak ngah cakap nak belikan tuh... hehe...

Other than that, Abg akan pi kursus 3 months at Teluk Intan. So, bila Nenek Yuni pergi Egypt jenguk Poksu Hariz, Tok Embun (my MIL from Perak) will come and stay with Yuni.. :)
So happy I got 1 problem settled. Seriously, rasa macam nak suruh Abg xpayah jer pergi kursus tuh..
Alhamdulillah, semua dah selesai. hhehe..

Alamak... Yuni dah crying dalam buai tuh.. Chioww dulu!!

1 comment:

fiezaradzi said...

syoknye yuni dpat baju baru.. siap pos lagi..