Search This Blog

There was an error in this gadget

28.9.10

Hari Raya and Open Houses

Alamak... Dah la berhabuk.. Bersawang... Berkulat pon ada blog ni. Harap2 masih lg sempat mengucapkan...

SALAM AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN

To all readers yang kalau adalaaaaahhhh... heheh

Actually, I was urged to update the blog today, because I was chatting with ex-STFian senior.. Kak Su (tom-tom player, STF Band) hehehe.....

Kak Su,

Thank you for reading this blog.. Although the owner sejak akhir2 nih (well, ikut musim sebenarnya) PEMALAS giller nak update. Haha. Bukan ada info menarik pon yg dikongsi :P

Ok lah... Sekarang tekad untuk paparkan informasi2 yang berguna dan bermanfaat!

Last Saturday, aku, Deen (laki-ku) dan Yuni-chan! Pergi melawat Rumah Terbuka AM(Assistant Manager) Abg. Helmi di nuuuuuunnnnnn jauh kat MERU sana. Takpe, at least Meru lebih dekat dari Saujana Utama :P <- Bad experience ini plan nak cerita... tapi, lain masa.

Rumah Terbuka ini bagus. Sebab Rumah Terbuka ini consume of both my friends and my-hubby friends... So, dia xbosan cause ade teman berborak dan aku pon boleh borak lama2 hehehe... Cuma my MIL mungkin bosan sikit kooootttt... Tp, anak laki dia xckp ape2 so, dia pon xcakap ape2 lah... hehe

So, enjoy the pics, credit to Kak Zaleha (wife to AM Abg Helmi) @FB

 Yuni playing with Anak Abg Helmi. At this point budak ni jenuh terangkan kat Yuni pasal cara bermain permainan tersebut. Quite long after Yuni tak respons aku pon cakapla dgn dia, "Dik, Yuni tak boleh cakap lagi" -> Terus blah bawak mainan tuh sambil buat muka "frust" hehehe

Diorang berdua nih sebok amik gambar kat sofa sementara ibu2 dan bapa2 makan
Yuni dapat balik toy yang anak Abg Helmi bawak lari tadi.. hehe

Mama pula menerangkan cara bermain kat Yuni by using "Love and TLC" language :)

Overall, Kak Zaleha mmg masak sedap! Kudos to the whole family. Yuni dapat kawan baru and mommy dapat berjumpa kawan lama. haha. Tahun depan pasti mahu pergi lagi :P


3 comments:

Anonymous said...

tuh tuty kan?
aku pon baca la blog ko..slalu tau!
-een

HW said...

Salam Aidilfitri to you & your family!

Eih, aku juga baca blog ko, so mmg ada reader, dont worry :P

-wahida-

tUtyRAhiZa said...

aku la tu een...apsal?? nampak ayu ke pakai kebaya..heheh..tak sedar diri bawak baby 4 bulan tu..