Search This Blog

There was an error in this gadget

19.1.08

Lmanye xupdate!!


Current mood: Teruja sampai xboleh tido...(belum sampai nak buka baju baling kat orang lg tpnye...)




Sorry dear friends,


Memang dah lama giller tak update blog nih....Yup...have been very busy...

Nampaknya musim sibuk menuai sudah kunjung tiba...

Product baru datang berduyun2...Customer baru berlmabak2... I am so worried of the capacity of the machines...Are we are going to be able to keep up with the orders?


Today, balik lambat men-design one new inquiry from Ferrari...huhuhu...

Although its an expand product inquiry.... Bagi saya yang baru 1 tahun 8 bulan bekerja di sini...This quite an achievement... Very proud to be one of the designers in the team.



Another reason balik lambat today....


To finish up remaining works today and for Monday. Why?


Sebab saya cuti hari Isnin ini!!! Yeah....yeah... Why?


Saya nak bawa Abg jalan2...Why?


Sebab dah dekat 2 minggu Abg kurang sihat...badan letih...demam...macam tak cukup vitamin. Why?


Sebab memang xcukup vitamin. I gave him Safwa's vitamin C 2 biji pagi tadi...After dia makan barulah sihat sikit katanya...But still, susah nak tidur...Why?


Well, basically, minggu ni dia kerja malam, so his sleeping cycle macam dah terganggu sikit...I guess la..



So, 1 reason dah lama tak blog is because jaga Abg la....hehehe...

Berhantar balik ke rumah...Since dia xbertenaga untuk even drive sendiri balik....

Bawa dia jumpa doktor mata...Since dia kata sejak akhir2 ni asyik rabun...

Tinggal nak buat aroma therapy saja...btw, even bomoh pon dah jumpa... XP


So, tomorrow, I wanna bring Abg menenangkan fikiran....And guess where?


Clue:

Tepi pantai....atas air....


Tak nak bagitau...rahsia....nanti lepas bawa baru cerita...letak gambar lagi...hehehe



P/S: Dah bawa Abg ke masjid sembahyang berjemaah untuk tenangkan fikiran...

2 comments:

AM said...

Abang? "Abang"?

kouchan143 said...

Hmmm...
Susah soalan ni...
Boleh saya buat satu panggilan?

hehehe...
Saya anak sulung...So that makes it... "Abang"?