Search This Blog

There was an error in this gadget

16.5.09

Shiawase no hibi



Right after bersalin...No more big bumps...leper je perut..



Yuni a few days old...before cukur and akikah..Look at how she sleeps like her mommy :P



Yuni after cukur rambut...(read: Baby ini masih baby dalam pantang)



Happy daddy...he now gives Yuni baths, change diapers, rocks Yuni during the night..



Yuni on Granma's "dunlop pillow" body...(read: Ya, baby ini masih dalam pantang)

I would also like to give credit to friends that have visited me at hospital, home after work, left supporting comments and sms....Yes, I love you all! Mommy ini sangat memerlukan stress reliever aka member borak2 untuk menghilangkan stress harian...heheh..

And also thank you very much for Japanese members in Japan who called just to know I'm alright...sangat terharu, ok...

Saya sangat bersyukur that I am blessed with all these valuable gifts..Alhamdulillah!

P/S: Ibu2 dalam pantang adalah sangat sensitif dan mudah tersentuh...excuse me.

4 comments:

elmilo said...

chomeynye die tidur. pantang betul2 eh.

Neynarre said...

mommy fieza... take care ye..

nanti saya dan yong buat plan utk turun kl...

@yong... bila nak pi kl jalan jalan/lawat baby yuni?

AyinEmran said...

comelnya baby yuni ni, fieza! congrats to both of you. semoga cepat sehat!

so happy for you, bestnya dah ada baby!

cik puan daun said...

argh.. comel comel... besarnya mata dia.. macam anime.. ehehehe..

tak apa.. masa dalam pantang mmg sangat emo.. ;)