Search This Blog

There was an error in this gadget

18.7.09

Things I do for loved ones



Minasaaaann...

I have handed in the Borang No.13...hehehe Practically known ( by tech section members ) as Borang Berhenti Kerja...

Kippari kimemashita :)

Saya lakukan ini demi masa depan kami semua... *demi Yuni dan juga ayah*

New work dah settle. Tinggal nak jejak kaki aje bulan depan. Work load kurang, tapi yang best tuh gaji naik...hehe.. I hope i will be appreciated even more in this new company. I report pon direct pada MD. (FYI, bukan kerja P.A tau) Tempat kerja sangat dekat dengan rumah. Balik lunch pon sempat lagi. Long term plan? Of course bukan di situ. Tempat itu bagai satu batu loncatan sahaja. Hidup mesti diteruskan.

We need to do sacrifices for survival. Lose some, win more - itu prinsip saya. Priority? Well, berubah mengikut masa dan status. Tak boleh selamanya selfish, kan?

Anyway, agak teruja bila hantar borang no.13 tuh. Dalam hati ada doki2 ada waku2 heh.. Sebab selama ini I was at the other side of the river. This time, I have finally crossed it. *I'm so excited!* But, at the same time, sebak sikit larr...my 1st job, okay? Banyak kenangan tuh..Dekat Mesia, dekat Japan, dekat Production, dekat Supplier. Banyak pengalaman yang telah saya gain di sini. Tetapi, apakan daya, keadaan tak mengizinkan...

"Patah tumbuh Hilang berganti"

Yang penting, at the end of the day, saya tak menyesal atas keputusan saya...ufufu..

Toriaezu, nagai aida, taihen osewani narimashita!
Ippai sutekina keiken to omoide, arigatou gozaimashita!
Ima made dekita kizuna wo eien ni wasuremasen!
Do keep in touch!

Sayonara!

1 comment:

elmilo said...

uwaaaaaaa! nak berenti dah kerr. tadi pun tau dari tuty. nway gambatte ngan new work, new environment, new challange. Gambareba dekiru!