Search This Blog

There was an error in this gadget

25.7.09

Update Sabtu






Comel tak? Oya baka de gomennachai!

Mata dah penat nih...Abg dah tido, Yuni pon dah tido *sigh* Tinggal mama saja yang belum tido..

Hari ni grandma Yuni telah membeli education board untuk Yuni :) Mama pon start mengajar Yuni numbers sambil ketuk2 board dengan marker ala-ala cikgu skolah gitu..hehe

" One Two Three Four Five Six Seven Eight Nine Ten"

"Ichi Ni San Shi Go Roku Nana Hachi Kyu Jyu"

Grandpa tanya, Bahasa Melayu punye takde ke? Suruh Ayah dia ajar la...kasik lorat2 Utara sket nombor tuh...mamanye kurang arif heheh..


Seronok ajar Yuni, hari ini aje dia bercakap2 banyak (bahasa dia la...) Kadang2 tuh menjerit2 seronok especially bila dia tengok mulut mama ngan grandma bercakap...Dia pon nak ikut jugak...Berdiri mahu, duduk tak mahu...tapi meniarap belum lagi tuh...hehe... Yuni kena kuatkan otot tangan sebab kaki dah cukup kuat...nanti esok mama tuam & urut ye...

Yuni dah pandai main...awalnye :) Pandang muka mama je dia sengih2...gerammnyeee...Menangis pon dah kurang sekarang...setakat bila terkejut dari tidur je...mostly time nangis tak puas hati tuh ditukarkan dengan jeritan2 melontarkan suara...

Tak sabarnye nak bawa Yuni balik Perak jumpe Tok Embun next month...mesti dah boleh main dengan Aiman...heheh

Btw, saya dah tukar skin baru *duuuhh!* Sambil tuh cube2 widget...Nih nak promote ada sorang artis Jepun celup nih...hehe..Member mase kat AAJ dulu.. skarang dengar citer dah wat Album kat Jepun, betul ke? hehe Suara ade kelaaasss! Should cube pasaran Malaysia juga, sbb saya sokong! hehe...Kalau dah glamer giller2 nanti boleh la saya 'brag' pernah ber-duet ngan dia kat karaoke dulu lagu "Kawa no nagare no youni" hahaha...

Check it out!

p/s: Saya hanya ada album gambar je...album lagu belum lagi la...

1 comment:

Batik Heaven said...

Salam Fiza & Friends!

Come visit our batik blog! :D

http://batik-heaven.blogspot.com/