Search This Blog

There was an error in this gadget

29.8.09

Warning: Random



Jangan gelak tau Tuty... (Tuty tgh OT ari nih)

Aku nak start wat chocolate chip tau ari nih..hehe..

I LOVE to EAT!!

Cooking? So..so.. I only cook when I'm in the mood...Yup, still haven't changed since 'zaman bujang'...Sorry!

Sebenarnye, semalam was Oka*zaki-san last day in Malaysia. I may not be seeing him anymore, unless he comes for holiday :) Yesterday night had to drag my MD from Subang Airport back to office since I left my belongings in the office...Talk about looong hours of meeting with supplier!

So, anyway...I reached home at 8pm...Passed Iftar...Takpe, supplier sediakan Kurma Yusuf Taiyoob...hehe (beli kat stesen minyak je katanye, tapi cukup considerate la kan? Considering they are chinese...baik sungguh!)

Balik aje Yuni dah kena paksa masuk buai...Sorry grandma! Clean up myself pastuh bf Yuni sat.. Usually I balik on time, so, like after 5pm Yuni xnak tido dah...nak tunggu mama.. Tapi semalam sampai pukul 8 dia berjaga, ngantuk giller tuh...dah gosok2 mata...So, put her to sleep at 9 pm dalam buai...(sbb ngantuk sgt, boleh dia tidur dalam buai malam2)

Well, up to 12:30am...still tido...had no choice, angkat letak atas katil (buai kat living room) Tak lama lepas letak atas katil...Bunyi2an keluar dari pampers...hahaha... Mmg sah beyak BESAR... mcm Mega Sale...

Lepas clean up (dibuat oleh ayah)...Dia start bercakap sampai pukul 2 am...mama ngantuk, so ayahla layan...(biasala tuh...lega lepas melepas...nak habaq satu kampung!)

*********************************************************************************

End of ceritara Yuni.

Long weekend! A lot to do! Nak wat choc chip... (At last berguna juga mixer hadiah kawen tahun lepas tuh...Thank you to Hailwa, Najmah & As!)

Lepas tuh nak wat baju kurung Yuni :) Kain dah beli...nak start melakar je nih...

Other than that...routine biasalah...laundry, kemas bilik..actually, nak usha2 gak kasut kerja, baju kerja...yelah, skarang xkerja kilang dah...heheh

Isogashii isogashii!! (bzbzbzbzbzbz)

P/S: Aku tak sempat tgk email korang semalam...Bukak pose jadi tak? Kat mane?? hehe...Jangan lupa aku tau...hehe

6 comments:

Diana Sidek said...

fieza, dah siap choc chip tu, rajin rajin kanlah diri post kat umah aku OK!! :)

yongE said...

pastuh oven beramai2 kitorg beli ko x gune ke? eh ke kitorg kasik microwave ajek eh? ehehehe...

tUtyRAhiZa said...

fieza-chan..

camne choc chip ko wat??? ikut resepi mane ni???aku ke youtube tu??

fieza said...

Yong,

Alamak...betulla! korang ade kasi oven!! Aku lupa giller!!

Wat memenat jer aku gune oven toaster tuh...heheh...

Kali kedua nanti aku guna ye..

fieza said...

Tuty,

Gomen...aku gune Youtube...Aku tak ingat aku letak mane ko nye resepi tuh...kalu jumpe aku cube lagi...ari tuh nye shippai...

Jgn risau...aku dah wat hansei-kai dah..heheh :p

yongE said...

ko jgn simpan lupe sampai rosak gituh jek beb oven itu...ehehehe...