Search This Blog

There was an error in this gadget

14.10.09

Picture updates





Yuni's brand new seat! Slept the whole way from Seremban to Subang Jaya :)

I am so happy I made this purchase (about RM250) ngeee... *Okaidoku de~su* Tinggal nak belikan head rest untuk Yuni... Cian kepala dia senget sket macam tu... hehe..

Have anyone noticed the turnip-shape-hair-style? In another 2 weeks, Yuni is going to turn 6 month old. I was planning to start giving her solids, but grandma insisted that she was just not ready yet.. or how to say, she doesn't seem to be asking for it yet... So, instead of giving her solids, I plan to start giving her formula I guess... I mean, start campur2... Should I or should I not? *nayamu naaa...*


Last Saturday, Abg Helmi (in the pic) buat open house... hehe... Selepas melalui ladang kelapa sawit di kiri kanan jalan... baru lah sampai rumah Abg Helmi yang tersergam indah... Mungkin 1st open house, so dia buat siap ada khemah lagi tuh... Ala-ala kenduri kawin seh... (Jangan mare Abg Helmi)


Di situ jumpalah Ijan, Ratna & Husband, Pon, Jiah Abg Jesmin & Wife, Abg Zul & Wife... Mamang muka2 natsukashii... teringat zaman-zaman kerah tenaga kat cinosanap dulu... (caitt.. bukannya lama sgt pon berenti)... Updatelah info2 terbaru tentang member2 lama...

Contohnya, yang Pon nih... (gambar di atas) dah nak kawen... heheh *jangan mare Pon* Jangan lupa jemput aku tau... aku tahu ko wat kenduri kat Mersing...hehehe


Ijan ni pulak dah bertambah besar perut nya... Dengar kata bertambah ganasss (dalam bab makan, minum & marah Abg Helmi) hehe


Tuty pulak dengar kata asyik sms je saikin... *Ayashii naaa..*
Akan aku tunggu juga jemputan ke Mersing nanti... :P


Kak Siti pula berjaya mem-pregnant-kan diri untuk anak ke3... hehe..
InsyaAllah kalau ada rezeki, memang dapatlah anak perempuan seperti yang diidamkan... Kalau tak... Jadi geng Kak Izan la gamaknye... *rezeki juga tu...*


Ini lah Kak Izan yang dah tak mahu lagi tambah korum ke4... hehe..

Tak dilupakan... EMCD member yang baru transfer masuk... Cik Elmi kita... hehe..


Yoroshiku! Tapi aku tetap menanti-nantikan saat Elmi hantar kad jemputan... Jangan tunggu aku sampai ada anak 4 sudah Elmi... hehehe

Ijou... entry bergambar deshita...
(Lepas hutang gambar dengan Kak Izan...)

No comments: