Search This Blog

There was an error in this gadget

20.10.09

Welcome to my world...

Boring2 ni tetap nak update blog walaupun xdpt nak upload gambar... sabar je lah..

1. Balik rumah tengahari tadi nak tengok muka Yuni... Last2 perah susu depan tv sambil tengok muka Muhydin Yassin... p/s: Baru tahu dia WP Pagoh... hahah..

2. Sesaja menggodek Yahoo.com...
Comment: Minum air je lah... Tak payah la susah2 nak telan arak tu... Air mineral yang xsedap is because dia banyak mineral (Air keras->kata orang Jepun) ... Jangan salah sebut... Air Keras tau... Bukan Minuman Keras... heheh..

3. 16/Sept Isytihar cuti umum??
Comment: Tahun depan adakah banyak cuti-cutian semasa raya?? Aaaa... seronoknya... hehe... Tak nak lah berfikiran negatif, tapi... kalau Najib dah pencen jadi PM nanti, cuti ni kekal tak??

4. Boleh tak? Semalam aku mimpi jadi setiausaha sulit isteri PM, YB Datin Rosmah Mansor (aku tak sure title apa lagi yang perlu letak depan nama dia)... hahah Ada hati nak jadi setiausaha sulit konon... title dia pun tak hafal... *caitt!* Anyway, seriously, kerajaan ada allocate position macam tu ke? hehe.. Ni mesti rentetan carik keje govt nih... hehe

5. Rambut Elvis segumpan RM52,500?
Comment: I nak wat bidaan untuk rambut Yuni yang tip dia macam Beckam, but natural tuh... hehe.. Elvis pun nak wat cukur jambul jugak ye... heheh

6. Pernah terfikir... Kalau ada rumah/bangunan di bina untuk tahan gempa bumi... Ada tak binaan yang tahan puting beliung?
Tornado-proof house

7. Ivon Teoh looks like a doll on TV1... hahah.. (Siapakah Ivan Teoh?) Tak tahu lah... tapi, BM dia bagus! (for a Chinese)

1 comment:

Anonymous said...

Y.Bhg (sbb dia bukan politician) Datin Sri Rosmah binti Mansor. Yup, fyi, position SUS (Setiausaha Sulit) mmg wujud utk semua vvip.. tp utk post SUS selalunya dilantik sendiri oleh beliau untuk tujuan bukan rasmi. Bilangan SUS juga kadang2 melebihi seorg. tetapi kerajaan akan menyediakan SUSK (Setiausaha Sulit Kanan) yang akan menasihatkan vvip berkenaan tugasan rasmi beliau. Jawatan SUSK ini hanya diisi oleh PTD (Pegawai Tadbir dan Diplomatik) shj...so kalau minat, dan rasenye boleh jd advisor yang baik apply lah PTD..cewah, promote tu...