Search This Blog

There was an error in this gadget

1.11.09

BTS: Marah2 orang Jepun






Last Wednesday, our boss got pissed off. Well, correctly expressed as under pressure. Ape lagi, meletup lah.. *sigh* Macamlah tak bias tengok orang Jepun meletup... Dulu Kataoka pun meletup jugak... hehehe... Ohkawa pun meletup jugak... Yang tak meletup tu haa... Kamio-san (pasal tu lah dia selalu masuk hospital). Ok, enough of that.

The next day, we all pun buat surprise birthday party untuk dia... *OMG! Right after dia meletup semalam?* You've got to be kidding! But, nope, no joke, ok? Siap ada birthday cake lagi... Siapakah Master Mind di belakang tabir ini? *Zurui ne...* hehe... Anyway, it all turned out well for what so ever reason... Result: Menjernihkan air yang keruh & senang sikit nak deal balik dengan boss.
*macam lah sebelum nih ada problem... hehe*

GM kitorang ni baru nak masuk umut 35 tahun. *Wakai deshou?* Supposedly aku support dia in title of project coordinator. (ok, plus minus admin/paper work sikit) I'm still training to survive.. hahaha...

Zoom up sikit kat kek:



On the left tu Japanese Tea cake... Of course sedap lagi dari yang kanan which I think was a Peach flavour cake? Not so sure... Tapi,yang penting dah selamat masuk perut... *Alhamdulillah*
Thank you to Cake Sense & RT of Subang Jaya... hehe

Kesimpulannya;
Sambutlah birthday boss lepas dia mengamuk. hehe (boleh ke?)

No comments: