Search This Blog

There was an error in this gadget

23.11.09

Bobson-ku putus lagi… (Potong saja lah!!)

Warning: Random post uploading…


Tengah aku bercakap dengan boss… tiba-tiba dia putus lagi… about 2 weeks before dia putus sebelah kanan… Hari ini putus sebelah kiri… *sigh*

Dah lama nak letak gambar ni sebenarnya… Yuni make-up in Musim Hujan style… Ye… Sayalah pembunuh… Demi anak saya… saya sanggup membunuh mereka semua… hahahaha! (tiru iklan nyamuk)

 Nih pun dah lama nak upload… Yuni sementara menunggu Aunty Yong sampai ke A&W, the next day after re-union STF959… haha tertidur dalam kereta :p

Antara favourite past time during bf-ing Yuni is taking picture of her sucking *yikes*
Yuni is already 6 months going to 7 months... Believe me she likes Nestum so much dia marah grandma dia sebab Nestum dah habis... hahaha Should have seen her mengamuk... Please, Yuni... everytime you throw your tantrum... mommy maluuuuu... sebab sebijik macam mommy kalau mengamuk! hahahaha

When is the right time to visit the in-laws... Don't really know the right timing. Dah lama sangat tak pergi... Tapi, tak best dah pergi pon... bukan apa they keep on membebel lah... Kenapa dah lama tak datang etc... etc... Of course I know memang lama tak datang... tapi you guys tak pernah pon nak datang, right? Why must it always be us to go there? hehehe... jahat tak?

No lah... I got over all the grudges. Seriuosly. Plain fatigue. Weekends nak lepak2 pon still kena jaga Yuni... and then, I kan tengah wat part time translator sekarang... So, memang kalau urgent project tuh mmg hectic lah... But, very rewarding... $$$ hahaha (gelak tamak) Luckily Abg is very cooperative... Banyak kali dah cover kan line... We even tgh wat plan senyap2 nak balik kampung sekejap Raya Haji ni... without the rombongan Bas Sekolah troop... hohoho (sekali lagi gelak obasan kejam)

Sejak akhir2 ni nampak seronok wat part time... sebab dia "part" time... kerja sekarang pon saikou bab internet... hehe..

Oklah... Cukup2 lah tu melagha... (tgh mood happy) Esok akan ke S*ONY lagi untuk new project discussion... :p Minta2lah tak menjalar meetingnye tu... ngee...

1 comment:

yongE said...

kesiannyeee yuni tidur2 an tunggu aunty yong sesat2 nak sampai ke situ..sorry yuni... tak puas laa main ngn yuni..jom kite gik piknik next time aku turun..

p/s lengan yuni kelihatan yami gile..ahahahaha..gigit2..