Search This Blog

There was an error in this gadget

18.11.09

Siapa nak buat bisnes jual ikan on-line, pls buzz me...

Kan best kalau kita boleh beli ikan on-line, FRESH.
Kan best kalau ada DRIVE-THRU ikan FRESH.

Lepas tu ada delivery, ikan sampai kat rumah terus pada waktu kita balik.

Ini akan memudahkan kita daripada perlu hassle through jam and carik parking kat Carrefour (yang sampai pening kepala aku pusing2 naik floor atas carik empty space).

Ini juga akan menambahkan minat kita untuk memasak dekat rumah daripada keluar makan kat Shopping Complex.

Ini akan menjimatkan lagi perbelanjaan rumah.

Ini juga akan menjadikan suami-suami lebih gembira kerana isteri mereka dah nampak macam isteri. (Get what I mean, SuperWoman mommies?)

Sekian kisah Fieza lapar tapi malas nak masak, malas nak pi beli kat kedai...
(uwaaa... dah jadi mak budak pun masih malas lagi kah?)

3 comments:

ctdidie said...

lojik laa malas :p
ko bukannye suri rumah sepenuh masa ^__^;

fieza said...

darou... tapi, teringin nak jadi rajin mcm super woman lain yang dapat buat dua2 sekali...

Arewa terebi no naka dake no hanashi kaa?

Genjitsu oshietekure!!

tUtyRAhiZa said...

m..beli ikan online ek???

tu aku berminat kalo yg wat adalah supermarket cam giant ke carefour ke sbb ikan die bukan la jenis frozen type kan???

kalo sejuk beku,...adoi...

bole2..ko jadi cam ratna la nanti..hehhehe...superwoman..