Search This Blog

There was an error in this gadget

2.11.09

Arafo.. Aratsu.. Arama...



(Ikut mazhab Confucious)

(Ikut Islam)

Syok kahwin... *majide*

Tapi, tanggungjawab sangatlah berat. Siapa kata kawin tu senang? Dari segi prosedur memanglah agak mudah. Tapi, tanggungjawab tu sedar tak sedar amat berat. (lain lah kalau ada orang tu jenis tak sedar... hehe) Bila fikir2 balik... aku dah kawin 1 tahun lebih, adakah aku dah laksanakan tanggungjawab aku sebagai seorang isteri? Sebagai seorang menantu? Sebagai seorang ibu?

Sebenarnya agak teruja lepas tengok Japan dorama - Around 40 (Arafo).. Walaupun aku masih lagi Around 20 (Aratsu)... heheh... Tiba-tiba rasa lain pulak feeling dia... Yappa, Onna tte iyasarenaito fukechau yo~~! *Doki-doki kan... Waku-waku kan..* Yappa, Din mmg kurang paham sket feeling tengok cerita jepun nih... Tapi, dia feeling betul tengok Anime Jepun (Gake no ue no Ponyo) *wakannaaaaiii*

Agaknya aku ni kurang meluangkan masa untuk diri sendiri... Yelah, sejak ada anak ni... Memang ke mana-mana (except kerja) aje dengan anak... Bukannya aku tak suka... Aku suka bawak Yuni jalan-jalan ke mana-mana saja... tapi, kadang2 nak lah travel light... hehe :)

Takpelah, Sabtu this week ada reunion Batch 959... hehe *sangat teruja*
Sebab boleh balik rumah lambat sket ari tuh...huhu... Asyik Abg aje yg balik lambat... mama pun nak juge... (pinjam ayat Yong) hahaha... Ok lah.. Till next time, buhbye!!

1 comment:

yongE said...

erk ayat aku?? ahaha nmpk sgt aku ngajar menda tak baik utk kau..adoilaaa...