Search This Blog

There was an error in this gadget

9.11.09

STF 959 10 Years Reunion

STF 959 10 Years Reunion… RAWWKKKSSS!! *Gaya single*(wahahah…)

(Credit to Zura)

Thank you very much to the organizers… (you know who you are *smiles*)

Thank you for the wonderful arrangement.. lovely private place to hang out… hehe..

I surely had a superb time up until 2 a.m… baru sampai rumah…

Meeting up friends yang jauh… yang dekat… yang selalu kalau borak pun thru blog comments… hehehe.. Indeed reunions brings back youth to me.. hehe… *Sori, Yuni.. Mummy felt so young!*

Anyway… hari ni bila log on Facebook aje… berlambak dah gambar2 reunion yang telah di upload-kan… seronoknyee… Ghairah je tadi sorang2 kat office tulis comment dekat gambar2 itu.. huhu.. Tak sabarnye nak tunggu gambar2 tu dtg nnt dalam bentuk CD.. huhu…

Walaupun sekejap sahaja berjumpa… tapi, seronok dapat jumpa… Seronok sampai kena halau 2 kali tuh… sekali dekat PGRM, sekali dekat Old Town White Coffee… Tak sedar2 berborak sampai kena off-lights dengan Bangla tukang jaga kedai tuh… hohoho..

Balik je rumah, Yuni macam tahu2 aje mama dia dah balik… hehe.. Dia bangun merengek “Nak tidur atas katil dengan mama!!” (translated from her cry) hehe… Sambung tidurlah dia atas katil sambil bf… huuhu..

The next day, bawa Yuni meet up dengan Aunty Yong and Aunty Pe’ah at A&W… Start lah sessi melalak… sessi menangis… sessi bergambar dengan Aunties.. huhu.. (Yong, tolong hantar gambar2 ko dengan Yuni gak tau kat aku.. tak pun lps upload dalam Facebook…)

Balik dari berjumpa Yong… Sangatlah tiring… sebab tak cukup tido (malam menjadi single) tapi, sebagai mama Yuni, kutabahkan jua.. *tangkap nangis*

Okaylah, nak sambung kerja.. and then malam ni nak pergi jalan2 rumah Aunty jap.. pi antar boring… huhu.. Sore dewa :p


(sorry Yatt.. Aku interframe kat gambar ko.. huhu.. Don't worry, you look pretty!)

3 comments:

hailwa said...

bila bersama kawan2 mmg akan rasa awet muda kan.. ;)

fieza said...

Betul betul betul! (gaya Upin & Ipin)

Aahh... rindunye waktu ngan korang.. heheh

dayerq said...

aku pon mcm kagum ,mlm tuh kao stay back sampai kena halau..ehehehhe..giler cooool..

memang awet muda...wohoooo