Search This Blog

There was an error in this gadget

31.12.09

Babai 2009!

Haih... Esok dah masuk tahun baru...
Slalu orang akan cakap pasal azam baru... Tapi, aku nak cerita pasal intebiu kat M*IDA dulu...

Aku dapat call semalam... (macam familiar je nombor ni...)

Tahniah! Diterima bekerja sebagai Pegawai Ekonomi!

Alamakk... Aku mana reti ekonomi... seriously, lepas aku pergi interview dengan Ketua Pengarah... Aku rasa sangat hopeless... Dahla menggatal ambik tajuk "Explain the Economy Crisis" *ketuk ketuk kepala*
Terus kena bang ngan Dato': You have all the concept wrong. That means, you don't read.

Alamak... memang saya tak baca pon kisah ekonomi (T_T) Kalau baca pon maybe tak faham... Maybe sebab I'm too into my own world... Tak dan nak jenguk2 dunia Malaysia ni... hehehe

Well, sangatlah aku tak expect nak dapat offer ni... Dah nak target nak jadi WAHM dah... (Masih lagi dalam target ku... huhu) So, sekarang tengah tunggu offer letter... (target ku hanyalah GAJI) Kalau worth it untuk aku pergi ke sana.. Aku pergi lah... Kalau tak, dok lagi la kat sini :)


Talk about WAHM ni adalah target BESAR aku for 2010.

Before end of 2010, AKU NAK JADI WAHM!!

Seriously... Meaning, fix income every month tapi duduk kat rumah... (Fieza, you can do it!)


You can do it, mama!! (from Yuni)

To all readers out there;

HAPPY NEW YEAR!!!