Search This Blog

There was an error in this gadget

28.1.10

Mari muhasabah diri

Ok, Yuni dah tidur. Calar balar kaki mama dibuatnye terkejar sana.. terkejar sini...isk isk..

Yup, saya masih lagi ber-cuti :) *Syiokknye*

Tengah monitor trading graph nih...Sakit jantung kadang2 dibuatnye... Tapi, saya belajar dari pengalaman...

1. Jangan Gopoh... Relax
2. Sabar separuh daripada iman
3. Analisis dengan berhati2 dan teliti
4. Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan
5. Belajar dari kesilapan lepas
6. Jangan putus asa
7. Kuatkan semangat
8. Berharap pada Allah sahaja

Dan yang paling penting, Money Management! Ingat lagi masa zaman joli sakan dengan Abg... isk isk isk.. Makan sushi 3x sehari... *pheewit!*
Sekarang rasa macam banyak giler nak kena invest especially untuk Yuni.

Beringat lah kita sama-sama,ya?

1 comment:

fiezaradzi said...

tul.. bila ade anak ni, anak nye bende paling penting.. hahaa.. cian mama2 sekalian..