Search This Blog

There was an error in this gadget

12.8.10

Malam Ramadhan Pertama

Yuni yang excited tengok ayah keluarkan Songkok yang berhabuk. Mama pon bersihkan songkok Ayah. Yuni pon try lah songkok itu.


Yuni and her computer.

Ok. Ramadhan ini sangat mencabar. Adakah memang mencabar bagi seorang ibu/isteri?
Orang ada kata, ibu yang telah melahirkan anak adalah seperti baru dilahirkan semula, tanpa dosa bagaikan anak baru lahir? Betul ke? Sebab kalau betul, agaknya beginilah perasaan seorang anak yang baru hendak berpuasa. Any ibu-ibu yang mempunyai perasaan yang sama??

Tabahkan diri, Fiza! Ganbare!

p/s: Or addakah sebab sekarang musim panas, pasal tuh rasa mencabar? Wallahua'lam

4 comments:

RasaHatiku said...

Salam Ramadhan.
Selamat Berpuasa.
Cuaca panas sebagai cabaran, barulah timbul keinsafan bagaimana saudara kita yang serba tak mencukupi menjalanai kehidupan...
TQ

fieza said...

Salam Ramadhan juga :)
Alhamdulillah, tersedar juga sekian lama. Semoga dapat hadapi cabaran ini dengan keinsafan.

tUtyRAhiZa said...

selamat berpose kat tempat baru..

comelnye yuni...aku skang ni dok ingat2 kat anak buah aku yg tembam tu..

fieza said...

hahaha... Thank you!

Btw, pasal vitamins tuh kan... Mak aku kata better bli dekat farmasi jer... lg cepat.

Dia nasihatkan juga, jangan beli dekat Guardian, kalau tak, xdpt 20% OFF hehehe...