Search This Blog

There was an error in this gadget

10.8.10

Yuni Fan Club

Seperti yang tertera pada tajuk di atas, my office desk next door neighbour @Didie-chan telah menubuhkan Yuni Fan Club (yang tidak berdaftar lg). Tak sehebat Mawi Fan Club of course... hhehe

Penaung nya ialah of course, Mama Yuni <- That's me!
Pengerusi, of course, @Didie-chan
Ahli kelab: 4 orang (maknanya other than Didie-chan and me, there's another 2 ahli... hehe
Perjumpaan sebulan sekali.

Hahaha... Memang kelakar bunyinyer, tp, Mama Yuni sangat terharu, ok. :P Buat masa ni dah ade 2 perjumpaan hahaha... Perbincangan juga termasuk sponsoring Yuni scholarship belajar kat France... hahahaha *majide omoshiroi*

Yuni kalau boleh bercakap,pasti;

"Nanjya kono obahan tachi wa" (translate: Ape lah makcik2 nih)

Satu2nya gambar yang menjadi pada perjumpaan lepas:


Yuni-and presiden Yuni FC @Didie-chan

Sempena malam Ramadhan pertama, Yuni bersemangat untuk sembahyang terawikh bersama Ayah heheh..
Sorry Yuni... Maybe on weekends, Mama will bring you to the mosque, ok :)

Salam Rmadhan semua!

4 comments:

HW said...

I am so confident nk bwk Khayra gi Masjid berterawikh tapi Hubby ckp, if anak kita buat org lain tak kusyuk solat, kita yg dpt dosa. Terus tak jadi. Maybe tggu dia besar sikit. Hehe :P

P/s : Nk join d club tapi jauh nk meet up. Hehe :P

fieza said...

I see...

I pulak ingat nak bawak Yuni, tp then ingat tak kes yang Hari Raya pertama anak jatuh tangga masjid masa sembahyang raya meninggal tuh?

Tuh kat masjid rumah I la tuh... Aiyoh, ingat2 balik seram plak nak bawak hehehe

p/s: Kalau ada maid boleh mintak tolong dia jaga dalam masjid... erk? boleh ke? ehehhee

yongE said...

alaa nak join jugak fanclub...
terima tak keahlian dari kejauhan?? ahahaha
gigi dh banyak anak sedara aku nehhh

fieza said...

hahaha... Ape salahnye :)
Nanti aku tanya procedure dekat Presiden YFC.. heheh

p/s: Yong, tahun nih xde tart nanas lah... Oven chef rosak :P