Search This Blog

There was an error in this gadget

16.8.10

Yuni Updates and Note/Voice? Message


Hari ni cerita pasal Yuni.. hehehe

1. Yuni suka tengok cerita The WotWots every morning about 8am on TVIQ, Astro sambil minum susu :)

 Comel kan? Aku selalu sampai on-time jer kat kerja pasal tengok cartoon nih..

2. Yuni dah pandai menari bila cartoon menari2

(ex. Head-Shoulders-Knees-Toes song)

3. Yuni mengenali bendera Malaysia... Oh, 1Malaysia! hehehe
Kitorang ada World Map kat rumah... beneath the World map tuh adalah Country Flags yang berlambak2... Dalam banyak2 tuh, bleh Yuni carik, and point at Malaysia flag! hehe


Of course at first, Yuni macam ragu2 between bendera America... hehehe

 Of course, the proud Mommy and Granny clapped their hands evertime Yuni shows the Malaysia flag :)


 4. Yuni bersemangat bangun sahur dah 2 pagi dah nih... heheh

Rasanya that's about it. Memang rasanya tiap2 hari ada saja ceita si Anak kecil ini.. hehehe... Bila dah jadi mommy nih... Inilah akibatnya :)


Btw, To: Ayin, regarding Kasih merengek ari tuh...

Balik, siap re-consult dengan my mom... And dia tanya is Kasih full bf? And I say should be lah... abru 4 months, right? And then  my mom said, check back what the mother ate... Mungkin ada sesuatu yang you makan dan xkena dengan baby. Kerana itulah, ibu2 yang menyusu anak sepenuh masa, perlu berhati2 dalam pemakanan... because everything you eat, reflects to the milk :)
Itu saja, babai!

No comments: