Search This Blog

There was an error in this gadget

25.3.10

Tioman dan Gaji


Rasa macam ada banyak benda nak bagitahu dalam blog nih.. hehe Tapi, bila nak tulis terlupe plak. Anyway, today is my first day receiving Gaji from my new employer M*DA. A total of 2 months salary as a penjawat awam. I was a bit awkward semasa nak membuka slip gaji.. hehe

Baru jer buka gaji, lunch time dah kena keluar dah. Panas bontot duit I dalam acc CIMB tuh.. hehe Quinny Zap 2010, Gaji Abang dan duit belanja sendiri. Masih agak leceh sebab belum daftar untuk CIMB Clicks.

Kerja? Sangat berhempas pulas yesterday. tup Tap, deputy cuti plak... hhehe.. Berkat usaha saya hari ini dan semalam. Hanya tinggal 4 fail atas meja dan 1 fail untuk di-Tablekan next week, InsyaAllah. 1 company tak jawab call, so tulis email. lagi 1 untuk ammend.. Lagi 2 belum jenguk lagi.. Mintak2lah xde yang call lagi :) Dekat sini macam ala2 kat STF dulu... Ade aktiviti ko-kurikulum.. ada credit hours.. *Natsukashii* Freedom ada.. Been told to do lots of mingling dengan other workers.. hehehe

Oh ya! Saya dah kompem nak gi Tioman bulan 6 ni! Alang2 dah sampai Mersing masa kawin Tuty, kita anjakkan ke Tioman. Masa tu, InsyaAllah Yuni dah boleh berjalan..hehe Tak sabar nak main air dengan dia! Siapa nak join jom2!!


Tioman (tgh study ni)

P/S: Hujan tengah lebat giller nih... Agak2 nye bile boleh saya menapak pulang ke rumah?

4 comments:

a.k.a. apot said...

tioman adalah sangat cantik dan best..enjoy!!

fiezaradzi said...

kerja pe skg ni fieza?cam best je bunyinye..

Miss pOOn said...

Cite pasal keje, ni yang jeles..kat sini keje banyak gaji puuttt CIPUT...huh!!!!!

Miss pOOn said...

citer pasal keje ni rasa jeles jer..bernanah telinga..huhhuhu